Pomoc

Usunięcie konta

Konto usuniesz samodzielnie w aplikacji

Jak usunąć konto?

Aby usunąć konto w aplikacji Giggo, wykonaj poniższe kroki:

  1. Zaloguj się do aplikacji Giggo.
  2. Przejdź do zakładki Profil.
  3. Wybierz opcję Usuń konto.
  4. Potwierdź decyzję.
Najpierw sprawdź subskrypcję: usunięcie konta, aplikacji lub jednej albo wszystkich Wizytówek nie anuluje automatycznie subskrypcji zakupionej w Apple App Store albo Google Play. Aby uniknąć kolejnych obciążeń, przed usunięciem konta przejdź do ustawień subskrypcji właściwego sklepu i wyłącz jej odnowienie.

Co dzieje się z Twoimi danymi?

Usunięcie konta rozpoczyna usuwanie albo anonimizowanie profilu, własnych ogłoszeń, wszystkich Wizytówek niezależnie od ich statusu, plików i tokenów powiadomień. Niektóre informacje, w szczególności dane transakcji, przypisania zakupu, rozliczeń, zgłoszeń, bezpieczeństwa, ofert i opinii powiązanych z innymi osobami, mogą zostać zachowane w ograniczonej lub zanonimizowanej postaci, jeżeli wymagają tego przepisy, prawa innych osób, przeciwdziałanie nadużyciom albo ochrona roszczeń. Kopie zapasowe są usuwane zgodnie z cyklem technicznym. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności.

Nie masz dostępu do aplikacji?

Wyślij żądanie na kontakt@giggo.pl. Podaj adres e-mail powiązany z Kontem. Dla bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkową weryfikację tożsamości.

Potrzebujesz pomocy? Jeśli masz problem z usunięciem konta lub pytania dotyczące danych, napisz na kontakt@giggo.pl, odpowiemy najszybciej, jak to możliwe.